POSTANITE SPONZOR

KONFERENCIJE XVIII DANI HRVATSKE KOMORE INŽENJERA
GRAĐEVINARSTVA

Hrvatska komora inženjera građevinarstva poziva Vas na suradnju i sudjelovanje na 18. Danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva od 13.-15. lipnja 2024. u Opatiji. Sada već tradicionalni, osamnaesti po redu Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka iz područja građevinarstva.


Pozivamo Vas da odabirom neke od ponuđenih mogućnosti predstavljanja sudjelujete na ovome skupu i da stručnu javnost upoznate s vašom tvrtkom ili s vašim stručnim dostignućima kroz prezentaciju, objavu radova ili neposredno na izložbenom prostoru u predvorju hotela Ambasador.


Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva predstavit će i ove godine najnovija znanstvena i stručna saznanja, iskustva i primjere dobre prakse, a odaziv više od 1000 sudionika svake godine potvrđuje interes struke za ponuđene sadržaje u okviru skupa.


Uvjereni smo da ćete prepoznati potencijal ovoga skupa i predstaviti se kroz neki od ponuđenih sponzorskih paketa ili marketinških usluga koje možemo kreirati i prema Vašim sugestijama.


Kontakt osoba za sva dodatna pojašnjenja Vlasta Trupeljak,
tel: +385 1 5508 447
mob: +385 91 2004 553
E-mail: vlasta.trupeljak@hkig.hr